Onze kandidaten

Verpleegkundige

Deze ambitieuze verpleegkundige zoekt een uitdagende baan in de zorg wat goed te combineren is met haar jonge gezin.

Met haar ruime ervaring in de kraamzorg, ouderenzorg en ziekenhuiszorg is zij klaar voor een nieuwe stap.

Haar interesse ligt bij het begeleiden en verplegen van patiënten en diens naasten. Ze is sociaal en communicatief vaardig. In een dynamische werkomgeving weet zij het hoofd koel te houden en  prioriteiten te stellen.

Kortom een harde werker die leergierig en nieuwsgierig is naar nieuwe werkplekken!

Voor meer informatie van over deze topper, neem contact met ons op!

Voedingsconsulente

Graag willen wij u kennis laten maken met onze voedingsconsulente. Zij op op zoek naar een baan voor 30 uur per week. Deze vlotte, enthousiaste dame is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze vind het ook prima om van start te gaan in de catering. Bent u naar onze topper op zoek? Neem dan contact op met ons.

 

Doktersassistente

Mogen wij u voorstellen aan onze topper? Het betreft een gedreven, enthousiaste doktersassistente die uitdagingen niet uit de weg gaat. Woorden die onze kandidaat omschrijven zijn: gemotiveerd, zorgzaam, flexibel, sociaal, empatisch en communicatief sterk. Ze heeft een grote affiniteit en ruime werkervaring in de eerste lijns huisartsenzorg.

Bent u op zoek naar deze vlotte, spontane dame? Neem dan contact met ons op zodat wij u wellicht verder kunnen helpen.

 

Begeleider Jeugd

Graag willen wij jullie voorstellen aan een van onze toppers, een enthousiaste jonge man die op zoek is naar een baan in de richting van jeugdzorg. Het begeleiden van kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking is zijn passie en vindt hij erg waardevol.

Het begeleiden van kinderen in combinatie met sport is zijn droombaan. Hij heeft een HBO-opleiding afgerond in de richting van sportmanagement, gedurende zijn opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in jeugdzorg. In stages en opdrachten heeft hij kennisgemaakt met werken in probleemgezinnen en te maken gehad met kindermishandeling. Het schrijven van behandelplannen en begeleiden in de uitvoering hiervan was een van zijn taken.

Momenteel is hij per direct beschikbaar, neem contact met ons op voor het volledige CV!

 

HR-adviseur / Coach / Opleiding en Ontwikkeling

Ondernemend, innovatief en mensenmens.
Dat zijn eigenschappen die deze kandidaat kenmerken.

Bent u op zoek naar een enthousiaste HR (beleids)adviseur, trainer/coach, casemanager verzuim of adviseur die zich richt op opleiding en ontwikkeling?

Dan haalt u met deze kandidaat een topper in huis.

Met oprechte interesse in de medemens gaat zij graag het gesprek aan met medewerkers en stuurt op persoonlijke ontwikkeling. Met een open mind en kritische blik bedenkt zij nieuwe wegen en heeft het vermogen nieuwe ontwikkelingen voor te zetten.

Zij zoekt daarom een functie met daarin een combinatie van analyse, ontwikkeling van menselijk potentieel, advies en contact met mensen.

Deze kandidaat gaat vol enthousiasme een nieuwe uitdaging aan, werkuren en dagen zijn bespreekbaar.