Onze kandidaten

Doktersassistente

Mogen wij u voorstellen aan onze topper? Het betreft een optimistische, energieke en zorgzame doktersassistente die uitdagingen niet uit de weg gaat. Ze houdt ervan om nieuwe dingen te leren. Onze kandidaat is op haar best als ze iets voor een ander kan betekenen.

Haar voorkeur gaat uit naar een baan voor 38 uur per week bij een dorpsdokterspraktijk. Bent u op zoek naar deze gemotiveerde doktersassistente? Neem dan contact met ons op, zodat wij u wellicht verder kunnen helpen.

 

Planner

Graag willen wij u voorstellen aan een enthousiaste jonge dame die op zoek is naar een baan als planner in de zorg. Woorden die onze kandidaat omschrijven zijn: gemotiveerd, leergierig, inlevingsvermogen en oplossingsgericht. Ze heeft een grote affiniteit en ruime werkervaring in de zorg.

Voor meer info, neem contact met ons op.

 

Verzorgende 3 IG

In ons bestand hebben we een gemotiveerde dame ingeschreven staan. Zij heeft jaren tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, voor Ontzorgt Uitzendburo gewerkt. Sinds kort is ze verhuist van Valkenswaard naar het midden van het land en wil graag 2 ochtenden per week werken in de omgeving van Sliedrecht. Ze is erg gepassioneerd en gedreven om zorg bij mensen thuis te kunnen bieden.

Momenteel is ze per direct beschikbaar. Neem contact met ons op voor het volledige CV!