Voor de opdrachtgever

Waarom Ontzorgt Uitzendburo?
Als werkgever bent u voortdurend op zoek om de beste professionals op de juiste plaats te krijgen. Mensen zijn de belangrijkste en meest onderscheidende factor van uw organisatie.

De ideale professional vinden voor een vast of tijdelijke functie?
Geen lange procedures om goede kwalitatieve medewerkers te vinden, geen screening en geen dure kosten in advertenties en tijd voor gesprekken.

Wij bieden u een snelle en een flexibele oplossing als het gaat om personele problemen. Wij maken een snelle inschatting van een situatie en kijken graag samen naar een mogelijke oplossing, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van zorg.

Achter de schermen werken medewerkers met jaren ervaring in de sector die precies begrijpen wat de knelpunten zijn en het belang herkennen van de noodzaak die er speelt bij personeelstekort. Wij kiezen er voor om ons te specialiseren in de zorg, zodat we op de hoogte zijn van de actualiteiten binnen deze branche.

Hoe werkt dit zakelijk met Ontzorgt Uitzendburo?
De opdrachtgever (de inlener) sluit een overeenkomst met Ontzorgt Uitzendburo (de uitlener) waarmee zij het ter beschikking stellen van uitzendkrachten regelen. Op deze overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van het uitzendbureau van toepassing.

Medewerkers van Ontzorgt Uitzendburo zullen altijd een bezoek brengen aan de opdrachtgever om de opdracht te bespreken en een eerste indruk op te doen. De opdrachtgever en Ontzorgt Uitzendburo zullen samen schriftelijk overeenkomen wat de kenmerken zijn van de opdracht. Op basis hier van gaat Ontzorgt Uitzendburo op zoek naar een uitzendkracht die past binnen deze organisatie, rekening houdend met de werkzaamheden, arbeidsomstandigheden en de kennis en vaardigheden.