Wie zijn wij

 

Mijn naam is Anne van Grotel en ik ben sinds 2016 werkzaam in de functie van Intercedent bij Ontzorgt Uitzendburo.
In mijn functie ben ik een spin in het web tussen uitzendkracht en werkgever. Het bemiddelen in de zorgsector doe ik met veel plezier.
Na een aantal jaren in de zorgsector gewerkt te hebben heb ik de overstap gemaakt naar Ontzorgt Uitzendburo. Mijn kennis van zorg en sociale karakter kan ik prima inzetten in deze functie.
Ik vind het een uitdaging om een opdrachtgever een flexibele oplossing te bieden op het gebied van personele inzet. Denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden is mijn drijfveer.

Binnen Ontzorgt richt ik me voornamelijk op het vakgebied zorg en verpleging en huisartsenzorg.
Wil jij een nieuwe start maken in de zorg? Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek. 

  

 

 

Hallo, ik ben Anne-Marie Gijsbers-van de Laar en vanaf 1 oktober 2018 werkzaam bij Ontzorgt Uitzendburo.

Graag maak ik om de pérfecte match tussen uitzendkracht en werkgever.
Ik vind het leuk om met je aan de slag te gaan onder het motto ‘the sky is the limit’, en denk daarbij in creatieve oplossingen waarin niets onmogelijk is.
In het verleden ben ik werkzaam geweest bij een uitzendbureau en heb ik diverse functies binnen het bedrijfsleven bekleed. Daardoor is het makkelijk communiceren en een professionele vertaalslag te maken.
Het leuke van het werken bij Ontzorgt is de persoonlijke benadering en de creativiteit waarmee we kunnen bemiddelen.
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, op zoek naar nieuwe medewerkers of wil je ontstresst worden van hoofdbrekende planningen, maak dan gerust een afspraak met Ontzorgt Uitzendburo.
 
 
 
 
 
Ik ben Harriëtte Baken-Wulms, en ik ben sinds 1 mei 2020 werkzaam in de functie van Intercedent bij Ontzorgt Uitzendburo.

Ik houd ervan om een spilfiguur te zijn en een verbindende rol te vervullen. In het verleden ben ik werkzaam geweest bij een grote speler in de uitzendbranche. Begonnen als intercedent en daarna als re-integratie en personeels coach.  
In deze uitdagende baan als intercedente, run ik een beetje mijn eigen zaak, waarin ik continu op zoek ben naar de ideale combi tussen mens en bedrijf.      
Met veel plezier match, activeer en coach ik kandidaten naar de juiste job. 
Graag help ik je in jouw zoektocht naar een nieuwe passende uitdaging.     
Binnen diverse branches denk ik graag met opdrachtgevers en werkzoekenden mee, in creatieve en flexibele oplossingen om vacatures vast of tijdelijk in te vullen.
Ik nodig je graag uit om een afspraak te maken of langs te komen voor een kennismaking.