U wilt werken als ZZP'er ?

U wilt werken als ZZP'er?

Wilt u misschien toch liever werken als ZZP'er of bent u nieuwsgierig hoe dit werkt en wat dit inhoudt?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij werken samen met Verpleegbureau van Dorst.

Ons zusterbedrijf genaamd; Verpleegbureau Van Dorst biedt professionele, op maat gesneden en kwalitatief hoogstaande ondersteuning in verpleging en zorgverlening. Zij werken met ZZP'ers (zelfstandigen zonder personeel) en verzorgen de bemiddeling voor hen.

Naast kwaliteit is flexibiliteit hun wezenskenmerk: ze garanderen maatwerk door de inzet van gespecialiseerde verzorg- en verpleegkundigen. In een gedegen intakegesprek worden de specifieke wensen van de cliënt – particulier of zorginstelling – geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt de dienstverlening vormgegeven.

Een breed dienstenpakket
Verpleegbureau Van Dorst is in vele disciplines inzetbaar. Hun dienstenpakket omvat kraamzorg, thuiszorg (van 4 uren aaneengesloten tot 24 uur per dag, 7 dagen per week), terminale thuiszorg en nachtzorg.

Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om verzorgenden en/of verpleegkundigen in te zetten in zorginstellingen, bijvoorbeeld in geval van personeelstekort. Ten slotte verzorgen zij desgewenst uw aanvraag voor een Persoons Gebonden Budget met de daarbij behorende administratie.

Gediplomeerd verzorgend en verplegend personeel op maat
Zij bieden de mogelijkheid om verzorgenden en/of verpleegkundigen in te zetten in diverse instellingen, bijvoorbeeld in geval van personeelstekort. Dit kan vanaf één enkele dienst tot het inzetten van personeel voor een langere periode.

Deze instellingen zijn o.a.:
thuiszorg;
verpleeg- en verzorgingstehuizen;
ziekenhuizen;
kraamzorg.

Voortdurende kwaliteitsbewaking
Een hoog niveau halen is één, een hoog niveau handhaven is iets heel anders. Verpleegbureau Van Dorst laat geen middel onbenut om te blijven voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan henzelf en hun dienstverlening.Ten behoeve van de continuïteit in de zorgverlening streven zij naar de inzet van vaste zorgteams.

Natuurlijk werken zij uitsluitend met gediplomeerd verzorgend en verplegend personeel. Regelmatige bijscholing is bij hen vanzelfsprekend, want alleen op die manier kunnen zij de ontwikkelingen in de zorg blijven volgen. Met gerichte cursussen en vaardigheidstrainingen houden zij hun kennis op peil. In regelmatige evaluatiegesprekken met hun cliënten toetsen zij of de door hen gevraagde en de door ons geboden dienstverlening met elkaar in de pas lopen.

De verpleegkundigen zijn allen BIG-geregistreerd.

Verpleegbureau Van Dorst is gehuisvest aan de Leenderweg 78A te Valkenswaard.
Het bureau is telefonisch bereikbaar op nummer 040- 2900798 en 06-24640402, of per mail info@vandorstverpleging.nl.