Uitzendkrachten

Wat is een uitzendkracht bij Ontzorgt Uitzendburo?
Een uitzendkracht bij Ontzorgt Uitzendburo is een werknemer die in dienst is van het uitzendbureau en op tijdelijke basis wordt uitgeleend aan een ander bedrijf. Dit kan zijn omdat opdrachtgevers op zoek zijn naar extra personeel in verband met drukte of in verband met vervanging van ziekte. Dit kan echter ook betekenen dat er mogelijkheden zijn bij opdrachtgevers voor een functie op langere termijn.

Uitzendkrachten van Ontzorgt Uitzendburo hebben een uitzendovereenkomst; deze overeenkomst geeft dezelfde rechten aan een werknemer als een reguliere arbeidsovereenkomst. Het verschil met een gewone arbeidsovereenkomst is onder andere het uitzendbeding. Dit houdt in dat het contract van rechtswege kan eindigen als de uitzendkracht ziek wordt of als het werk bij de inlenende partij ophoudt. Zelf kun je als uitzendkracht (in fase 1 en 2) vanwege het uitzendbeding op elk moment bij je opdrachtgever vertrekken.

Ontzorgt Uitzendburo zet uitzendkrachten in voor werkzaamheden die van tijdelijke of langdurige aard zijn voor alle niveaus.

Voordelen om als uitzendkracht via Ontzorgt Uitzendburo aan de slag te gaan:

Wanneer je via Ontzorgt aan de slag gaat, bepaal jij zelf wanneer en waar jij werkt. Wij bieden je de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij een of bij meerdere opdrachtgevers. Hierdoor kun je jezelf blijven ontwikkelen en verbreed je je kennis en vaardigheden. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat je een groter netwerk creëert. Op deze manier verbreed je jou positie op de arbeidsmarkt. Ook een rechtstreeks dienstverband kan een mogelijkheid zijn voor een uitzendkracht. Wanneer een uitzendkracht al bekend is bij een opdrachtgever is het makkelijker om in dienst te komen bij deze opdrachtgever dan een onbekende sollicitant.

Je bouwt net zoals werknemers in vast dienstverband vakantie uren, vakantiegeld en reserveringen voor kortdurend verzuim op. Je valt namelijk onder het CAO van de NBBU.

Wij hebben ook mogelijkheden voor studenten zorg en welzijn. Je kunt namelijk in de weekenden of avonduren bijverdienen en ervaring op doen. Zo heb je al een voorsprong, voordat je je diploma hebt. 

Werk je al in de zorgsector en wil je graag doorgroeien? Ook het volgen van cursussen en opleidingen is bespreekbaar.